Historiek
Maurits Baltens startte in 1960 zijn éénmanszaak in de Wantestraat in Assebroek. In 1962 volgde een winkel van verf, behang en vloerbekleding samen met een assortiment drogisterijproducten en huishoudartikelen. Plaatsgebrek en standvastige groei leidden in 1988 tot de verhuis naar een nieuw pand op de Baron Ruzettelaan. Hier groeide Huis Baltens definitief uit tot een gespecialiseerde onderneming in de afwerkingssector.

Vandaag besturen Davy Van Quathem, Rudy Baltens en Fabienne Rosseel het bedrijf. Samen met vakbekwame en goed opgeleide medewerkers zien zij er op toe dat Huis Baltens schilder- en decoratiewerken een betrouwbare vaste waarde in de regio blijft.
Onze waarden
Wij geloven dat ieder huis een echte thuis moet zijn. Waar je je goed voelt en je volledig jezelf kan zijn. Daarbij is het belangrijk dat we jouw wensen op een perfecte manier kunnen vertalen naar een interieur op jouw maat. Tijdloos en sfeervol. Modern of net met dat vleugje nostalgie. Gewaagd, verfijnd of gewoon zakelijk to-the-point. Altijd met volle toewijding en tot in de puntjes afgewerkt.

Huis Baltens staat voor duurzame kwaliteit, echt vakmanschap en een persoonlijke aanpak. Met passie voor ons vak. Dat is wat ons al meer dan 60 jaar drijft.